ASKO astianpesukoneen vikakoodi


Virhekoodi F1

Jos ASKO-astianpesukoneessasi on virhekoodi F1, on tapahtunut lämmitysvirhe. Tämä johtuu yleensä viallisesta lämmittimestä.

Lämmitin löytyy täältä 

Virhekoodi F2

Jos ASKO-astianpesukoneessasi on virhekoodi F2, vettä on kertynyt astianpesukoneen pohjalle. Tämä tapahtuu tyypillisesti vuodon aikana, joka voi johtua useista viallisista varaosista. Oikean varaosan löytämiseksi sinun tulee seurata liitupolkua.

Virhekoodi F4

Jos ASKO-astianpesukoneessasi on virhekoodi F4, se voi johtua vedentulohäiriöstä. Tämä voidaan ratkaista vaihtamalla aquastop astianpesukoneeseen.

Virhekoodi F6

Jos ASKO-astianpesukoneessasi on virhekoodi F6, se voi johtua vedenpinnan virheestä. Tämä voidaan ratkaista vaihtamalla aquastop astianpesukoneeseen.

Virhekoodi F7

Jos ASKO-astianpesukoneessasi on virhekoodi F7, se voi johtua siitä, että astianpesukoneella on vaikeuksia tyhjentää vettä koneesta. Tämä voidaan ratkaista vaihtamalla astianpesukoneen tyhjennyspumppu.

Tyhjennyspumppu löytyy täältä

Virhekoodi F10

Jos ASKO-astianpesukoneesi virhekoodi on F10, astianpesukoneen pohjalle on muodostunut vettä. Kun astianpesukoneen pohjassa on vettä, jota se ei voi poistaa itsestään, näyttöön tulee virhekoodi 10. Käännä astianpesukonetta 90 asteen kulmaan, jotta vesi pääsee valumaan pois koneesta.

Etsi tyhjennysletku täältä Solenoidiventtiili löytyy täältä

Virhekoodi F11

Jos ASKO-astianpesukoneessasi on virhekoodi F11, se voi johtua siitä, että astianpesukoneessa olevaa vettä ei voida tyhjentää koneesta. Tämä voidaan ratkaista vaihtamalla viallinen tyhjennysletku.

Etsi tyhjennysletku täältä

Virhekoodi F12

Jos ASKO-astianpesukoneessasi on virhekoodi F12, se voi johtua vedentulohäiriöstä. Tämä ratkaistaan ​​vaihtamalla viallinen aquastop.

Virhekoodi F40

Jos ASKO-astianpesukoneessasi on virhekoodi F40, se voi johtua vesiventtiilin viasta. Tämä ratkaistaan ​​vaihtamalla viallinen vesiventtiili.

Löydä vesiventtiili täältä

Virhekoodi F41

Jos ASKO-astianpesukoneessasi on virhekoodi F41, se voi johtua lämpötilavirheestä. Tämä ratkeaa termostaatin vaihdolla.

Löydä termostaatti täältä

Virhekoodi F42

Jos ASKO-astianpesukoneessasi on virhekoodi F42, se voi johtua tiedonsiirtovirheestä. Tämä johtuu tyypillisesti pääohjausmoduulin ja muiden ohjausmoduulien välisestä löysästä liitännästä. Tarkista löysät liitännät.

Virhekoodi F43

Jos ASKO-astianpesukoneessasi on virhekoodi F43, se voi johtua vedenpinnan virheestä. Tämä ratkaistaan ​​vaihtamalla tasosäätö.

Virhekoodi F44

Jos ASKO-astianpesukoneessasi on virhekoodi F44, se voi johtua tiedonsiirtovirheestä. Tämä johtuu tyypillisesti pääohjausmoduulin ja muiden ohjausmoduulien välisestä löysästä liitännästä. Tarkista löysät liitännät.

Virhekoodi F45

Jos ASKO-astianpesukoneessasi on virhekoodi F45, se voi johtua vedenjakovirheestä. Tämä ratkaistaan ​​vaihtamalla kääminvaihdin.

Virhekoodi F52

Jos ASKO-astianpesukoneessasi on virhekoodi F52, se voi johtua vedenpinnan virheestä. Tämä ratkaistaan ​​vaihtamalla tasosäätö.

Löydä tasohallinta täältä

Virhekoodi F54

Jos ASKO-astianpesukoneessasi on virhekoodi F54, se voi johtua ylitäyttövirheestä. Tämä ratkaistaan ​​vaihtamalla aquastop.

Virhekoodi F56

Jos ASKO-astianpesukoneessasi on virhekoodi F56, se voi johtua huuhtelupumpun viasta. Tämä ratkaistaan ​​vaihtamalla koneen huuhtelupumppu.

Löydä huuhtelupumppu täältä