Ehdot


Ostaminen yritykseltä CJ Hvidevareservice Aalborg Aps

CJ Hvidevareservice Aalborg ApS: n kanssa ei ole luotu sitovaa ostosopimusta, CVR 29529035, ennen kuin olet vastaanottanut tilausvahvistuksen CJ Hvidevareservice Aalborg ApS: ltä.

Varaus hintamuutoksiin otetaan huomioon valuutanvaihdon, sodan, terrorismin, luonnonkatastrofin, ydinasehyökkäyksen, ylivoimaisen esteen, toimitushäiriön, veromuutosten, lähetettyjen tavaroiden ja tulostusvirheiden seurauksena.

CJ Hvidevareservice Aalborg ApS: n tukkukauppiaat tekevät varauksia loppuunmyytyihin tavaroihin ja lykkäävät toimitusaikaa.

Normaalit toimitusajat näkyvät jokaiselle tuotteelle. Varastotuotteiden toimitusaika on 3-4 työpäivää, kun taas tilattavien tavaroiden toimitusaika on toimittajasta riippuvainen.

Hinnat ja sopimukset

Kaikki hinnat sis. 25% ALVn ja ovat Tanskan kruunuissa, jos toisin ei mainita.

Hinnat ovat voimassa vain Tanskan rajoissa, poislukien Färsaaret ja Grönlanti.

Kaikki sopimukset tehdään tanskaksi.

Myynti yleisesti

Tilauksen yhteydessä noteerattu hinta on sovellettava tilaushinta.

CJ Hvidevareservice Aalborg ApS pidättää oikeuden veloittaa tilausmaksun 25,00 DKK sis. ALV, jos tilausta ei tehdä CJ Hvidevareservice Aalborg ApS: n verkkosivuston kautta.

Tilaus poistetaan, jos sitä ei noudeta 7 työpäivässä tilauksen jälkeen.

Noudettavissa tilauksissa käytetään voimassa olevaan hintaan tilauksen yhteydessä ja hinta EI muutu jälkeenpäin tapahtuneen hinnan nousun tai laskun myötä.

Erityisesti myymäläkaupoista

Myymäläkauppa: ostettu myymälästämme osoitteessa Thorndahlsvej 11.

Myymäläkaupoissa EI ole palautusoikeutta, koska sinulla on mahdollisuus tutkia tuotetta virheiltä ja soveltuvuudelta ennen myyntitapahtumaa

Erityisesti verkkokaupasta

Verkkokaupassamme ostettujen tavaroiden palautusjakso on 14 päivää. Jakso lasketaan tilauksen vastaanottamispäivästä. Tuote on kuitenkin palautettava alkuperäisessä kunnossa ja rikkomatta pakkausta, jotta tuote voidaan myöhemmin myydä edelleen uutena.

Palautuskulut on maksettava itse. Peruutuksesta on ilmoitettava meille 14 päivän sisällä ostoksesta ja palautettava 14 päivän kuluessa peruutuksesta seuraavin merkinnöin: ("Peruutus" ja seuraavilla tiedoilla, tilauksen aika ja tilausnumero).

Maksu

Mahdolliset maksutavat ovat:

Pankkikortti, Visa / Pankkikortti, Visa / Electron, Mastercard, Maestro, MobilePay ja Käteinen (myymälässä),

Ennakkomaksua ei ole, koska asiakkaan oikeudellinen asema on tällä huomattavasti huonompi kuin muilla maksutavoilla.

Veloitusta ei oteta tililtäsi ennen kuin tavarat lähetetään. Osittaisissa lähetyksissä veloitus tehdään vain lähetettyjen tuotteiden perusteella.

Takuu

CJ Hvidevareservice Aalborg ApS: ltä ostettuihin tuotteisiin myönnetään takuuta 2 vuotta. Ero reklamointioikeuden ja takuun välillä voi nähdä täältä. Jos ylimääräisiä reklamointioikeuksia tai takuita on myönnetty, se näytetään erikseen laskussa.

Jos tuote rikkoutuu reklamointiajan sisällä, korjataan se veloituksetta joko meidän tai valmistajan pajalla.

Takuu ei kata tuotevirheitä, jotka aiheutuvat käyttövirheistä, käsittelyvirheistä, muutoksista tai käyttäjän räikeästä väärinkäytöstä. Tähän sisältyy myös sovelletun virran vaihtaminen mihin tahansa asiaankuuluvaan komponenttiin.

Valitusmenettelyä varten viitataan myös Kööpenhaminan lain 78 §: ään.

Valitusoikeuden käyttö

Vikoja ja puutteita koskevat valitukset on ilmoitettava CJ Hvidevareservice Aalborg ApS: lle kohtuullisen ajan kuluessa tavaran vastaanottamisesta.

Asiakasta rohkaistaan ​​voimakkaasti antamaan valituksen yhteydessä lausunto tuotteen puutteesta tai puutteista, koska sen tekemättä jättäminen voi pidentää korjausprosessia vianetsinnän takia.

Toimitetut tavarat, joissa ei ole vikaa

Lähettäessä vialliset tai virheelliset tavarat CJ Hvidevareservice Aalborg ApS: lle, joissa asiakkaan määrittelemiä ja ilmoittamia virheitä ei löydy, tavarat palautetaan asiakkaalle sisältäen testimaksun. CJ Hvidevareservice Aalborg ApS pidättää oikeuden veloittaa tämä maksu sekä toimituskulut per kappale, jos asiakkaalla ei ole luottosopimusta.

Testimaksu on 300- / puoli tuntia sis. ALV. Testimaksu lasketaan testissä ja vianetsinnässä käytetyn ajan perusteella.

Tavarat olisi toimitettava kuitin/ostotositteen kanssa, joissa ilmoitetaan toimitetun tuotteen ostoaika, muutoin tuote asetetaan uusiin laskutuskappaleisiin, kunnes takuutodistus on saatavilla.

Oikeanlainen lähetys

Kaikki CJ Hvidevareservice Aalborg ApS:lle lähetettävät tuotteet tulisi suojakääritä asianmukaisesti.

Henkilötiedot

Jotta voit tehdä ostoksia cjdele.dk-sivustolla on sinun ilmoitettava ainakin:

Nimi

Osoite

Sähköpostiosoite

Puhelin / matkapuhelinnumero

Yllä olevia tietoja säilytetään ostamiesi tavaroiden kanssa viiden vuoden ajan tilikauden päättymisestä, kirjanpitolain 10 §: n mukaisesti, minkä jälkeen tiedot poistetaan.

Jos olet kuitenkin luonut kirjautumistunnuksen voidaksesi käyttää sivustoamme itse-palveluna, henkilökohtaisia ​​tietojasi ja tilaustietojasi ei poisteta, ellet pyydä meitä tekemään niin.

Tietoja ei luovuteta tai myydä kolmansille osapuolille, ellei tätä ole tehty rakenneuudistuksen tai liiketoiminnan täydellisen tai osittaisen myynnin yhteydessä. Tietojen julkistaminen tällaisessa tilanteessa on jatkuvasti sovellettavan henkilötietolain mukaista.

Asiakkaana sinulla on mahdollisuus saada tieto rekisteröintitiedoistamme, ja voit vastustaa rekisteröintiä henkilötietojen käsittelystä annetun lain ja tämän sääntöjen mukaisesti. Tällaisessa tapauksessa tulee ottaa yhteyttä CJ Hvidevareservice Aalborg ApS sähköpostitse info@cjdele.fi

Epäröitkö

Epäselvissä tapauksissa CJ Hvidevareservice Aalborg ApS suosittelee, että otat yhteyttä osoitteeseen repcenter@cjhvidevareservice.dk tai puhelimitse 98182100. Erityissäännökset kauppiaille. Samat myyntiehdot koskevat kuluttajia, mutta seuraavilla muutoksilla.