Tietoa meistä


 

CJDele.dk on osa CJ Hvidevareservice Aalborgin palvelua, jossa olemme vuodesta 1970 lähtien palvellut ja korjannut kodinkoneita asiakkaiden kodeissa. Kysynnän sekä huoltohalun kasvaessa ja kodinkoneiden tullessa edullisemmiksi oli useammilla varaa ostaa kodinkoneita, tällöin aukesi useita fyysisiä osia ja konsultointeja myyviä kauppoja useissa osissa maata. Siitä lähtien olemme neuvoneet tee se itse ihmisiä laitteidensa korjaamisessa, mutta myös päivittäistä käyttäjää laitteiden säännöllisessä käytössä ja kunnossapidossa.

 

"Annamme hyviä neuvoja hymyllä" oli iskulause, ja jatkamme niin. Vaikka tuotteiden monimutkaisuus on muuttunut ja virheryhmiä voi olla useampia, haluamme silti jakaa monen vuoden kokemuksemme.

 

Kaupassamme haluamme tarjota suurimman valikoiman varaosia ja lisävarusteita nopealla toimituksella, parhaalla hinnalla, ja jos sinulla on epäilyksiä, haluamme tarjota myös parasta asiakaspalvelua jakamalla monivuotisen kokemuksemme, jolla saat luottamusta ostokseesi tai korjaukseesi.

 

Jos korjausongelmia ilmenee edelleen, pysyt turvallisissa käsissä. Palvelemme kodinkoneille ja pienlaitteille kaikkialla maassa valtuutettuna palvelukumppanina yli 50: Ile suurimmalle tuotemerkille ja olemme valmiita hyppäämään puikkoihin, jos korjaus näyttäisi ajavan umpikujaan.

 

 CJDele.dk medarbejdere

 

Missiomme on palvella asiakkaitamme mahdollisimman nopeasti, mahdollisimman vähällä haitalla ja varmistaen arjen turvallisuus ottaen huomioon, että jokaisen viallisen tuotteen takana on hätää kärsivä asiakas.

 

Mainokset yritykseltä CJ Hvidevareservice, 1987: