Kodinkoneiden korjausKodinkoneiden käyttö on helpottanut monia arjen käytännön tehtäviä. Siksi on aina niin traagista, kun ne hajoavat. Jos kodinkoneesta on tullut viallinen, ihmiset miettivät ensin uuden kodinkoneen ostamista, koska eivät tiedä, että vika voidaan korjata suoraviivaisesti ja ostaa sen sijaan uutta siinä pelossa että korjaukset eivät vastaa olettamaa. Mutta ostamalla varaosia CJDele.dk: ltä joka tarjoaa 2 vuoden takuun, kodinkoneesi palautuvat elämään helposti ja edullisesti.

Valtuutettu varaosien toimittaja:

Olemme useiden suurimpien valmistajien virallinen ja valtuutettu varaosien toimittajat, mukaan lukien: Grundig, Blomberg, Beko, Samsung, Whirlpool, Bauknecht, Indesit, Hotpoint, Candy, Hoover, Asko, Gorenje ja monet muut. Tarjoamme palveluinamme teknikon vierailut tutkimaan ja korjaamaan kodinkoneesi. Mutta jos et tarvitse sitä, on teillä tietysti mahdollisuus tehdä se myös itse.

40 vuoden kokemus ja suurin tuotevalikoima:

Kodinkoneiden varaosien myyntikokemuksemme ansiosta varmistamme, että meillä on varastossa yleisimmät varaosat, valmiina toimitettavaksi 3-4 työpäivän sisällä, jotta voimme korjata kodinkoneesi mahdollisimman pian. Jos meillä ei ole varastollamme varaosaa pakastimellesi, uunillesi, liesillesi tai minkä tyyppiselle laitteelle haluat korjata, me vastaanotamme päivittäin toimituksia suoraan valmistajilta, jotta voimme varmistaa, että tuotteesi voidaan korjata mahdollisimman pian.